Ladataan Tapahtumat

« Kaikki Tapahtumat

  • Tämä tapahtuma on mennyt.

Illallinen yhdelle Sohwissa

26 maaliskuun, 2023 @ 14:30 - 15:00

7€
Illallinen yhdelle -elokuva on ilahduttanut katsojia ympäri maailmaa uudenvuodenaattona jo vuodesta 1963. Nyt tämä rakastettu klassikko tuodaan teatterin lavoille ja tilaisuuksiin suomen kielellä.
Komiikan ja näyttelijäntyöllä iloittelun ohella tarinassa on myös taustalla realistinen ja traaginen yksinäisyyden kokemus. 90-vuotispäivillään Sophie-neiti hovimestarinsa Jamesin avustuksella luo itselleen turvaa perinteikkäästä juhlaillallisesta, joka toistuu samanlaisena vuosi toisensa jälkeen, vaikka ystävät läheltä ovatkin jo kauan sitten poistuneet.
Esitys on saanut alkunsa kahden teatteria rakastavan ystävän hulluista päähänpistoista ja kyvyttömyydestä sanoa näille ideoille ei.
Sophien roolissa aterioi pitkän linjan teatterintekijä Maarit Laakkonen. Jamesinä vakain ottein illallista tarjoilee Taideyliopiston Teatterikorkeakoulun opiskelija Aapo Salonen.
Alkuperäisteos: Laurie Wyllie & Freddie Frinton
Käännös ja sovitus: Työryhmä
Rooleissa: Aapo Salonen ja Maarit Laakkonen
Show time klo 14:30
Esityksen kesto n. 25 minuuttia.
Liput ovelta 7€
HUOM!
Avaamme ovet poikkeuksellisesti jo klo 13:30. Suosittelemme tulemaan ajoissa paikalle nappaamaan liput ja tilaamaan mahdolliset ruoat esityksen aikana nautittavaksi.

Tiedot

Päivämäärä:
26 maaliskuun, 2023
Aika:
14:30 - 15:00
Hinta:
7€