Ladataan Tapahtumat

« Kaikki Tapahtumat

  • Tämä tapahtuma on mennyt.

Jaakko Laitinen ja Väärä Raha

28 joulukuun, 2018 @ 23:00 - 01:30

12€

Lapland-Balkan musiikin pioneereina tunnettu ja ahkera Jyväskylän kävijä Jaakko Laitinen & Väärä Raha soittaa perjantaina 28. joulukuuta ensimmäistä kertaa Sohwissa.

Ensimmäinen setti klo 23
Toinen setti klo 00

LIPUT 12€, VAIN OVELTA

Musiikissaan Balkanin mustalaisrytmejä, vanhaa suomalaista iskelmää sekä monia muita musiikinlajeja sumeilemattomasti sekoitteleva orkesteri ottaa jo etuajassa varaslähdön 10-vuotisjuhlavuoteen ja juhlien samalla uuden singlensä ja musiikkivideonsa ’I tåget finns en restaurangvagn’-julkaisua.

Joulua edeltävät kymmenen päivää Väärä Raha vietti studiossa äänittämässä viidettä levyään ja jouluna se herkutteli laatikoita, rosollia sekä muita perinteisiä jouluherkkuja, joten Suomen Ateenaan saapuva bändi on varmasti tiukassa iskussa.

Neljä kriitikoiden ylistämää ja fanien rakastamaa pitkäsoittoa julkaissut Lapland-Balkan-orkesteri tunnetaan ennenkaikkea hurmoksellisista keikoistaan. Konsertoimisen taitoa bändi on hionut keskimäärin 70 keikan vuositahdilla keikkaillen halki kaunista mutta karua kotimaatamme Eirasta Inariin ja Kainuusta Ruissaloon. Se on mäiskinyt menemään niin suurilla festivaalilavoilla kuin pikkuruisilla kyläjuhlilla, tunnelmoinut hienoilla cocktail-kekkereillä sekä melskannut punk-luolien hämyssä. Maamme rajojen ulkopuolella se on keikkaillut 20 eri maassa voittaen aina musiikin, tanssin ja elämän rakastajien sydämet puolelleen.

On aika lyödä lapikasta lattiaan ja antautua tanssin pyörteisiin, tuskinpa kukaan kaikkia joulukiloja sai vielä Tapaninpäivänä sulateltua?

Tiedot

Päivämäärä:
28 joulukuun, 2018
Aika:
23:00 - 01:30
Hinta:
12€

Tapahtumapaikka

Ravintola Sohwi
Vaasankatu 21
Jyväskylä, 40100 Suomi
+ Google Map